Over ons

Buenas dias, wij zijn Marcel en Mandy

Met Casa Tragabalas hebben we een prachtige plek gecreëerd om te relaxen, groeien en genieten. Op “onze berg” voelden we meteen de magische energie en zagen we onze droom tot leven komen.

Marcel is holistisch therapeut en reiki master/trainer en Mandy is actief als (organisatie)coach en interim HR professional. Naast zijn werkzaamheden als holistisch therapeut en reiki master/trainer heeft Marcel zich de laatste 10 jaar toegelegd op het semi-professioneel BBQ’en. Mandy heeft jarenlange ervaring als HR directeur binnen (middel)grote organisaties. De laatste jaren ligt haar focus vooral op de ontwikkeling van mens en organisatie.

Onze verschillende achtergronden en ervaring komen samen in de programma’s die wij aanbieden hetgeen een uniek en breed aanbod geeft. Twee werelden die samen komen. Omdat wij geloven dat je samen meer kunt bereiken dan alleen werken wij, voor onze retreats, ook samen met een aantal vaste partners. 

We ontvangen je graag voor een heerlijk verblijf, de kans om tot rust te komen, inzichten op te doen en te genieten van de Spaanse zon en de prachtige natuur. Laat je door ons in de watten leggen in een omgeving van licht en liefde.

Beleef de magie van Andalusië

Ervaar de harmonie, groei en het pure Spaanse leven bij Casa Tragabalas. Laat je inspireren, ontspan en herontdek jezelf in deze betoverende omgeving.