Cacaoceremonie

Cacaoceremonie

Stap uit de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in de eeuwenoude traditie van de cacao ceremonie. Deze ceremonie biedt een mogelijkheid om los te komen van de stress van het moderne leven en verbinding te maken met jezelf en anderen. Het werken met cacao en ceremonies bestaat al duizenden jaren en gaat zelfs helemaal terug naar het Maya- en Azteekse tijdperk in Midden- en Zuid-Amerika. In die tijd werd rauwe cacao al als een ‘hart openend’ medicijn gezien. En hoewel de tijden zijn veranderd, is de werking van rauwe cacao niet anders geworden.

Tijdens een cacao ceremonie wordt pure cacao op een ceremoniële manier bereid en gedronken. De cacao wordt gezien als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. Door deel te nemen aan deze ceremonie kun je een diep gevoel van rust en welzijn ervaren, terwijl je tegelijkertijd de geest opent voor spirituele groei.

Ontdek de transformerende kracht van de cacao ceremonie en geef jezelf de ruimte om los te komen van de drukte, terwijl je een eeuwenoude traditie opnieuw ontdekt.

"Tijdens ons verblijf in Casa Tragabalas voelden we meteen de harmonieuze energie van deze plek.

De adembenemende landschappen en de rustige sfeer waren precies wat we nodig hadden om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De reiki-sessies en begeleide meditaties hebben ons echt geholpen om innerlijke balans te vinden. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar zowel ontspanning als persoonlijke groei!”

Linda & Pieter

"Casa Tragabalas is een verborgen parel in Cómpeta!

De finca is prachtig en de omgeving is simpelweg betoverend. We hebben deelgenomen aan een van de business retreats en het was een perfecte combinatie van professionele ontwikkeling en ontspanning. De workshops waren inspirerend en de Spaanse zon maakte de ervaring compleet. We kijken al uit naar ons volgende bezoek!”

Jeroen & Team
5/5
Wat anderen zeggen

Beleef de magie van Andalusië

Ervaar de harmonie, groei en het pure Spaanse leven bij Casa Tragabalas. Laat je inspireren, ontspan en herontdek jezelf in deze betoverende omgeving.