Ayurvedische Abhyanga Massage

Ayurvedische Abhyanga Massage

Lichaam en geest in balans

Als je op zoek bent naar een energetische ontspanningsmassage die lichaam en geest in balans brengt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De Ayurvedische Abhyanga massage is een zachte energetische massage die zich kenmerkt door het gebruik van speciale warme kruidenoliën en technieken om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Deze eeuwenoude massagevorm is afkomstig uit India en heeft als doel om harmonie en evenwicht te creëren tussen lichaam, geest en ziel. Ayurveda staat voor inzicht (veda) in het leven (ayur). De massage helpt om stress en spanningen te verminderen, de spieren te ontspannen, gifstoffen die vast zitten te verwijderen en bij het losmaken van emotionele blokkades. Het activeert het lymfesysteem, de bloedsomloop en zorgt voor meer vitale energie. Dit resulteert in een diepe ontspanning en een gevoel van innerlijke rust. 

Ervaar de helende kracht van onze Abhyanga massage en breng je lichaam en geest in balans. Laat stress en spanning achter je en geniet van een diepe ontspanning en hernieuwde vitaliteit. Neem de tijd voor jezelf en investeer in je welzijn. Je verdient het!

Een massage duurt circa een uur en kan zowel op locatie als bij jou thuis worden gegeven. 

"Tijdens ons verblijf in Casa Tragabalas voelden we meteen de harmonieuze energie van deze plek.

De adembenemende landschappen en de rustige sfeer waren precies wat we nodig hadden om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De reiki-sessies en begeleide meditaties hebben ons echt geholpen om innerlijke balans te vinden. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar zowel ontspanning als persoonlijke groei!”

Linda & Pieter

"Casa Tragabalas is een verborgen parel in Cómpeta!

De finca is prachtig en de omgeving is simpelweg betoverend. We hebben deelgenomen aan een van de business retreats en het was een perfecte combinatie van professionele ontwikkeling en ontspanning. De workshops waren inspirerend en de Spaanse zon maakte de ervaring compleet. We kijken al uit naar ons volgende bezoek!”

Jeroen & Team
5/5
Wat anderen zeggen

Beleef de magie van Andalusië

Ervaar de harmonie, groei en het pure Spaanse leven bij Casa Tragabalas. Laat je inspireren, ontspan en herontdek jezelf in deze betoverende omgeving.