Heb je vragen of wil je meer weten?

Mocht het zo zijn dat je nog vragen en/of specifieke wensen hebt. Neem dan contact met ons op. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring.  

Je "beste" zelf

Focus en ontspanning 

Vanuit een natuurlijk menselijk willen, streef je er naar om, zowel zakelijk als privé, je “beste” zelf te zijn. Tijdens dit weekend gaan we hier samen naar op zoek. 

In dit weekend kijken we waar je echt goed in bent, wat je belangrijkste drijfveren zijn en wat je belangrijk vindt in je leven. Maar ook kijken we naar de uitdagingen waar je in je werk maar ook privé tegenaan loopt. Als basis gebruiken we hiervoor de drijfverenanalyse van Profile Dynamics®. 

Als je, je carrière onder de loep neemt, is de neiging groot om te kiezen voor een
traject of opleiding die aansluit op het pad dat je nu al bewandelt. Maar wat als je zou kiezen op basis van wat je persoonlijk drijft? Je talenten kunnen zich op niet-werk gerelateerd vlak bevinden. Als je deze persoonlijke talenten en ambities gaat ontwikkelen, zorgt dat voor een enorme boost in je motivatie. Als je weet wat je talenten zijn, vergroot je daarmee de kans om echt goed te zijn in wat je doet en je “beste” zelf te zijn.

Drijfveren bepalen niet alleen hoe je in het leven staat maar ook met wie je wel en niet prettig samenwerkt, jouw leiderschapsstijl, de wijze waarop je communiceert met anderen en jouw gedrag onder druk. In meerdere een op een gesprekken komen deze onderwerpen uitgebreid aan bod en krijg je tools aangereikt om met jouw “uitdagingen” aan de slag te gaan.  

Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning gedurende deze dagen. Genieten van de zon, dobberen in het zwembad, bubbelen in de jacuzzi, een ayurvedische abyuanga massage, een ontspannende reikibehandeling of even de natuur in. Het kan allemaal. Het is “jouw” weekend. 

Graag nemen we je mee op ontdekkingsreis naar jouw “beste” zelf. Ga jij net als Aad en Martijn de uitdaging ook aan? 

"Tijdens mijn coaching traject heeft Mandy mij zeer gedegen begeleid, waarin verborgen talenten en persoonlijke kwaliteiten voor mij op een nieuwe manier zichtbaar zijn geworden.

Tijdens de intensieve sessies heb ik zeer goed inzicht gekregen in sterke en minder sterke kwaliteiten. Daarin pelt ze je af, maar ze bouwt je ook weer samen op, met voor mij een belangrijk en fijn resultaat “Kijk in de spiegel, je bent een mooi mens!”. Mandy, Dank je wel van een mooi mens.”
Aad

"Een nieuwe wereld ging open…

In onze prettige coaching gesprekken heeft Mandy veel inzicht en tools gegeven welke mij persoonlijk, maar ook in de samenwerking met anderen veel verder gebracht hebben. Deze tools zorgen ervoor dat ik mijn doelstellingen beter en sneller bereik. Dank je wel Mandy!”
Martijn
5/5
Wat anderen zeggen

Beleef de magie van Andalusië

Ervaar de harmonie, groei en het pure Spaanse leven bij Casa Tragabalas. Laat je inspireren, ontspan en herontdek jezelf in deze betoverende omgeving.