Heb je vragen of wil je meer weten?

Mocht het zo zijn dat je nog vragen en/of specifieke wensen hebt. Neem dan contact met ons op. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring.  

BBQ workshop

Welkom in ons BBQ walhalla

Tijdens deze eendaagse workshop leer je niet alleen hoe je de perfecte BBQ-gerechten bereidt, maar je krijgt ook de kans om ze zelf op te eten. Ja, je leest het goed – je gaat genieten van je eigen gerechten. Maar dat is nog niet alles, want we geven er ook een Spaanse twist aan! En terwijl je smult van al dat lekkers, is de bar open om je dorst te lessen met verfrissende drankjes.

We gaan dieper in op verschillende BBQ technieken zodat je alle geheimen onder de knie krijgt. Je leert hoe je de juiste rubs maakt en sauzen kunt gebruiken om je gerechten naar een hoger niveau te tillen.

Maar wacht, er is meer! We sluiten deze geweldige 
BBQ-workshop af met een bijzonder dessert. Het wordt een afsluiter die je niet snel zult vergeten. Kortom een workshop vol verrassingen!

"Tijdens ons verblijf in Casa Tragabalas voelden we meteen de harmonieuze energie van deze plek.

De adembenemende landschappen en de rustige sfeer waren precies wat we nodig hadden om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De reiki-sessies en begeleide meditaties hebben ons echt geholpen om innerlijke balans te vinden. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar zowel ontspanning als persoonlijke groei!”

Linda & Pieter

"Casa Tragabalas is een verborgen parel in Cómpeta!

De finca is prachtig en de omgeving is simpelweg betoverend. We hebben deelgenomen aan een van de business retreats en het was een perfecte combinatie van professionele ontwikkeling en ontspanning. De workshops waren inspirerend en de Spaanse zon maakte de ervaring compleet. We kijken al uit naar ons volgende bezoek!”

Jeroen & Team
5/5
Wat anderen zeggen

Beleef de magie van Andalusië

Ervaar de harmonie, groei en het pure Spaanse leven bij Casa Tragabalas. Laat je inspireren, ontspan en herontdek jezelf in deze betoverende omgeving.